Tomi

Olen isä, valmentaja, ja yrittäjä. Osa tuntee minut kamppailu-urheilusta, toiset tuntevat Team Jaakkolan projekteista ja osa valmentajana.  Olinpa sinulle tuttu tai tuntematon, olet tervetullut parantamaan kanssani hyvinvointiasi ja vahvistamaan Fighter Mindsettiä.

JUDOKA

Yli 500 ottelua

Intohimonani on aina ollut kamppailulajit. Ne ovat kuuluneet elämääni jo yli 30-vuoden ajan. Kilpailin sekä harjoittelin aktiivisesti ympäri maailmaa 10 vuotta, lisäksi kuuluin Suomen judo-maajoukkueeseen. Olen otellut yli 500 ottelua, jonka aikana voitin mm. 10 suomenmestaruutta eri lajeissa.

Kilpailu-ura oli antoisa monella tavalla ja samalla syvällinen matka itsensä tuntemiseen. Opin, kuinka itsensä pitää laittaa peliin kun haluaa saavuttaa unelmansa. Opin pitkäjänteisyyttä, nöyryyttä, periksiantamattomuutta ja tavoitteellisuutta. Kilpailu-uran aikana tein valintoja vain urheilun ehdoilla, ja tuolloin muut asiat saivat väistyä. Toisin sanoen; koulu- ja työjutut tulivat elämääni kunnolla vasta kilpailemisen jälkeen.

Kilpauran päätyttyä opiskelin tradenomiksi. Tämän jälkeen suuntauduin nopeasti markkinointialan tehtäviin, joissa toimin monipuolisesti usean vuoden ajan. Sisällä kuitenkin paloi edelleen vahva intohimo liikuntaan ja se johti lopulta siihen, että päätin jälleen lähteä unelmia kohden ja perustin vuonna 2014 hyvän ystäväni Ilarin kanssa viimein oman yrityksen ja kamppailusalin nimeltä Ahjo Training Center. Oma sali oli unelmieni täyttymys.

Räjäytä rutiinit

Lataa oma kopiosi maksuttomasta e-kirjasta. Kirjan avulla käynnistät matkasi kohti parempaa hyvinvointia.

LATAA

Podcast

Kuuntele Fighter Mindset -podcastia. Asiaa hyvinvoinnista ja vastoinkäymisten käsittelystä.

KUUNTELE

Valitse Vahva Elämä

Verkkokurssi on sinulle, josta tuntuu, että hyvinvointisi on vain virran vietävänä

ALOITA

Valmentaja

Valmennukseni avulla löydät vahvemman ja tasapainoisemman suorituskyvyn itsellesi.

Valmennusmetodit muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Kehitän ja päivitän osaamistani aktiivisesti, jotta pystyn tarjoamaan mielenkiintoisia sekä kehittäviä valmennuksia.

Valmennuksissa hyödynnän aina uusimpia tieteellisiä tutkimuksia yhdistettynä omaan yli 20 vuoden valmennuskokemukseeni. 

Koulutukset:

– Personal Trainer, ACE Certified
– NHA Behavior Change Specialist™
– Psyykkisen valmennuksen perusteet
– Coaching Greatness
– Advanced MMA Performance Enhancement
– Integrated Breathing
– Valmentaja- ja ohjaajakoulutus taso 1.
– Painonnoston ohjaajakoulutus 1
– Taidon kehittäminen kamppailulajeissa
– Judokan lajivoima
– Suunnanmuutoksen kehittäminen
– Nuorten voimaharjoittelu: judo / paini
– Defcon Level 1 Instructor
– TFW Level 1

Elämä pysähtyi

En tiennyt mistä on kysymys, mutta ymmärsin asian olevan todella iso. Lähdin täysin pää usvassa kotiin päin ja puolisoni töihin.

Kukaan ei antanut mitään ohjeita, mitä pitäisi tehdä. Elämä oli heittänyt omat haasteensa ja yhtäkkiä kaikki muuttui. Tyttärelläni oli todettu harvinainen geenivirhe Rettin oireyhtymä.

Vuosien kuluessa olin romahtanut ja täysin pohjalla. Olin otellut satoja otteluita tatamilla, mutta vasta nyt edessä oli elämäni kovin ottelu. 

Minun oli opeteltava uudestaan pitämään itsestäni huolta. Ilman sitä en pystyisi tekemään mitään muuta. Pienin askelin vuosien kestäneen matkan ajan pääsin nousemaan takaisin jaloilleni.

Sen takia loin Fighter Mindset -valmennuksen, jotta voin jakaa tietoa hyvinvoinnista huolehtimiseen ja energian ylläpitämiseen.

"Se Tomi on kyl niin hyvä valmentaja, kun sen olemus on jo sellainen, että tänne ei tultu lusmuilemaan. Silti Tomi kannustaa sillee napakasti, mut silti kuitenki jotenki niin lempee"

- Ilona

"Tomi esityksessä tuli erittäin motivoivaa puhetta paljon muustakin, joka avasi pikkulinkkejä omaan harjoitteluun, ajatusmaailmaan sekä normiarjen ja järjen käyttöön."

- Henri

"Tomin kokemus hyvinvointiin, motivointiin ja jaksamiseen liittyvissä asioissa välittyy kuulijalle inspiroivassa, mutta totuudenmukaisessa puheenvuorossa. Kaikki ei aina mene putkeen, eikä pidäkkään, mutta periksi ei saa antaa ja virheistä oppii."

- Niina

Team Jaakkola

Olimme ulkoilemassa keväällä 2020 Sumin kanssa ja kuntoutin samalla polvea helmikuussa tehdystä eturistisideleikkauksesta. Sumi tykkää ulkoilla paljon ja siitä se ajatus sitten heräsi, jos keksittäisiin lisää ulkoilujuttuja ja olisiko joku tapahtuma, mihin voisimme osallistua. Ajatuksiin nousi triathlon, voisiko se olla mahdollista. Ulkoilureissulta kotiin saavuttuamme etsin netistä lisää tietoa ja löysin muutamia vastaavia triathlonsuorituksia maailmalta. Keskustelin Sumin kanssa triathlon-projektista kyllä / ei -korttien avulla. Sumi oli innokas osallistumaan uuteen kokeiluun.

Hetken hauduteltuani projektia se kuulosti mahdottomalta, mutta me päätimme lähteä kokeilemaan triathlonia. Samalla halusimme luoda ihmisiin uskoa rakentaa uutta sekä positiivista ajatusmaailmaa, että askel kerrallaan eteenpäin voi toteuttaa omia unelmiansa, niitä mahdottomaltakin tuntuvia.

.

FIGHTER MIDNSET UUTISKIRJE

Liity mukaan Fighter Mindset sisäpiiriin.

Liity mukaan maksuttoman uutiskirjeeni tilaajaksi ja pysyt kartalla kaikista uusista julkaisuista, tapahtumista ja jakamistani vinkeistä energisempään arkeen!

*Tietosi ovat turvassa ja voit lopettaa viikkokirjeen tilaamisen milloin tahansa.